2634 400 035

Καλάθι Αγορών

Επιστροφές Προϊόντων

Ο πελάτης του goodoptics.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος.
  • Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.
  • Για να μπορέσει να επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει η συσκευασία να είναι κλειστή και να μην έχει ανοιχτεί.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, αυτό πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.Για να επιστρέψετε ένα προϊόν θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (τηλ: 2634 400 035) εντός 48 ωρών.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, μεταποιήσεις και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το κατάστημα μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή και αντικατάσταση. Στην περίπτωση που για την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος δεν ευθύνεται το goodoptics.gr, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται στην διεύθυνση: Αθηνών 26, Ναύπακτος - 30300 και αποκλειστικά με την υπηρεσία ταχυμεταφορών ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛ.ΤΑ ή από τον ίδιο τον πελάτη.

Συνδεση - Εγγραφη